Wat begon als een hobby voor cake design in het klein met cupcakes en mini taartjes, is uitgegroeid tot een passie voor exclusieve cake design. Ik volg de laatste trends van over de hele wereld, experimenteer graag en ik gebruik waar mogelijk uitsluitend hoogwaardige bio producten. Ik ben een echt mensenmens met een warme persoonlijkheid en personal touch en ik ben pas blij als jij dat ook bent.

I design cakes

Hi, I'm Remya!

Eenmaal in Nederland begon ik mijn taartenhobby te ontwikkelen als thuisbakker met mooie designs voor cupcakes en mini taartjes. Maar de uitdaging bleek niet groot genoeg; ik kon mijzelf er nog niet helemaal in kwijt en dus ging ik aan de slag met mijn skills om groter en professioneler te werk te gaan. Nu maak ik prachtige exclusieve wedding cakes, kunstwerken in mijn eigen cake studio, met de beste technieken en recepten van over de hele wereld!

Ik ben in India geboren in een hindoeïstisch gezin en getogen op een christelijke school. Doordat ik veel reisde en werkte in verschillende landen heb ik veel cultuur meegekregen.

Uiteindelijk ben ik in Nederland geland, getrouwd en gebleven als echte Nederlander. Dat is mijn verleden in een notendop. Mijn Nederlands is niet perfect, maar ik kom een heel eind en mijn partner helpt mij als ik er niet uitkom.

Hoe het allemaal begon

mijn roots

Kijk, dit is mijn lovely family! Dit zijn Sarah, Noah en mijn man, Benny. De liefste mensen in mijn leven.

Benny is mijn partner in cake; hij helpt mij managen en regelt alle IT-zaken. Hij motiveert mij en houdt mij met beide benen op de grond. Als ik het allemaal even niet meer voor me zie, dan weet Benny mijn zicht altijd weer te verhelderen. Samen kunnen we alles aan.

Neem de tijd

mensenmens, familiemens

Als je bijvoorbeeld kijkt naar Australië en de taarten die zij daar maken, valt er in Nederland nog veel winst te behalen. Zeker in het noorden en daar zet ik me dan ook volop voor in! Zo heb ik Nederland op de kaart gezet met haar eerste sculpture cake!


Op Instagram houd ik de laatste trends ook nauwkeurig in de gaten. Zo leer ik continu nieuwe dingen en krijg jij een hyper moderne taart!

Ik heb me altijd internationaal georiënteerd en ik heb veel invloeden van over de hele wereld meegekregen. Zo ben ik natuurlijk Indiaas opgegroeid en heb ik veel gereisd voor mijn IT-baan. Overal waar ik kwam, verdiepte ik mij in de ‘cake scene’.

Ook al ben ik nu gesetteld in Nederland, ik blijf de cake trends volgen. Zeker die van het Verenigd Koninkrijk en Australië. Verder doe ik regelmatig cursussen om mij scherp te houden.

Een wereldblik op taart

Mijn cake studio is een safe space; Iedereen is welkom!

mission statement

Ik maak taarten op wereldniveau,
speciaal voor jouw bijzondere momenten om nooit meer te vergeten.

Smaak is voor mij heel belangrijk en ik experimenteer hier veel mee. Op intuïtie en gevoel breng ik allerlei smaken en texturen bij elkaar, waardoor het geheel meer is dan de som der delen. En het proefpanel moet het ook goedkeuren. Mijn doel: verwennen en verrassen.

Verder werk ik zo veel mogelijk met duurzame, biologische producten. Ik zeg weleens: ‘alleen wat goed genoeg is voor mijn eigen familie, is goed genoeg voor mijn klanten’.

Wanneer ik een taart maak, dan moet het niet alleen aan jouw wensen voldoen, maar ook aan mijn eigen eisen… En ik leg de lat hoog. Ik ben zelf gek op taart en ik vind dat cake ook echte cake moet zijn. Ik doe bijvoorbeeld veel minder met biscuitgebak.

En ik maak alles zelf, zoals salted caramel, macarons, botercrème, jam/confituur, cakebeslag en koekjes. Ik temper ook mijn chocolade, zodat deze knapperig wordt en niet snel smelt in je handen.

Verwennen en verrassen met echte homemade cake

mijn cake filosofie

"

wanneer ik een taart maak, dan moet het niet alleen aan jouw wensen voldoen,
maar ook aan mijn eigen eisen... En ik leg de lat hoog

mars snacken

Mijn guilty pleasure is:

horror films

Ik kan niet tegen:

niks daarvan, laat mij maar lekker liggen!

je mag me altijd wakker maken voor:

wereldreis met mijn familie

De nr. 1 op mijn bucketlist is:

leer me kennen