Wat dacht je van een mooi versierde Magnum cakesicle, een chocolade cake op een stokje gevuld met salted caramel en bedekt met knapperige witte chocolade? Een stroopwafel brownie met een leuk toefje botercrème? Of gepersonaliseerde koekjes? Er is van alles mogelijk en ik denk graag met je mee.

Deze sweets zijn ook de perfecte aanvulling op je taart om zo je sweet table compleet te maken en je taart te laten stralen!

Sweets

Ben je een sweet table aan het samenstellen? Dan denk ik graag met je mee. Een sweet table moet namelijk niet alleen lekker zijn; de smaken moeten ook in balans zijn én je wilt dat het er mooi uitziet! Ook wil je bijvoorbeeld dat de porties juist zijn voor je jongere en oudere gasten.

Ga je ook een (bruids)taart op tafel zetten? Dan zorg ik ervoor dat jouw cake en sweets thematisch bij elkaar passen, de taart mooi naar voren komt en ook dat de smaken op elkaar afgestemd zijn.

Zo krijg je een sweet table die helemaal bij jouw past en maak je van je speciale dag een dag om nooit te vergeten!

maak je sweet table compleet

elke hap is een feestje . . .

Ideaal als relatiegeschenk

Een doosje vol met allerlei fantastische lekkernijen… wie wil dat nou niet?! Mijn signature sweet box is een doosje puur geluk, vol met homemade cakejes, brownies, fondantkoekjes, knapperige chocolade hulzen, macarons, meringues. Een ware party-in-a-box.

Tijdens speciale gelegenheden, zoals Kerst en Valentijnsdag, bied ik thema sweet boxes aan met vaste inhoud. Verder kun je het hele jaar door zelf sweet boxes samenstellen en bestellen vanaf 12 stuks. Ideaal voor groepen dus, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of zakelijke traktatie.

Deze sweet boxes kun je ook versturen (same day delivery mogelijk), personaliseren met bestempelde fondantkoekje(s) of voeg een persoonlijk kaartje toe.

signature Sweet boxes

Je kunt je sweets ook heel persoonlijk maken met een bestempeld fondantkoekje. Bijvoorbeeld met de naam van de jarige, een tekst voor het bruidspaar of met het logo van je bedrijf. Ook heel leuk om je sweet box mee af te maken; die personal touch wordt door iedereen gewaardeerd! 

Voor je sweet box of om uit te delen

Gepersonaliseerde koekjes

vanaf € 49,5
vanaf € 49,5
vanaf € 55,95
vanaf € 58,95
vanaf € 78,95
vanaf € 32,75
vanaf € 58,95
vanaf € 49,50
vanaf € 81,75
vanaf € 88,50
vanaf € 65,50
vanaf € 34,75
vanaf € 39,25


minimaal 12
minimaal 12
minimaal 24
minimaal 24
minimaal 12
minimaal 12
minimaal 12
minimaal 25
minimaal 25
minimaal 12
minimaal 12
minimaal 12

Smash Cake
Basic Cupcakes
Special Cupcakes
Mini Cupcakes
Special Mini Cupcakes
Macarons
Cakesicles / popsicles
Geo hearts
Basic Fondant Cookies
Special Fondant Cookies

Tartelettes
Classic Brownies
Special Brownies

prijzen Sweets

a balanced diet is chocolate in both hands.

Maak je feestje extra bijzonder en geef je gasten een lief presentje mee naar huis, zodat ze nog even kunnen nagenieten. Bijvoorbeeld een mooi versierd zakje of doosje met prachtige en heerlijke sweets!

Dit presentje is een perfecte aanvulling op je sweet table, maar ook leuk om los te geven. Je kunt er ook nog een persoonlijk kaartje aan toevoegen, als bedankje.

een mini afterparty voor elke gast

sweets als (bruiloft) bedankje

Bjorn & Anita

"rEMYA HEEFT EEN WARME PERSOONLIJKHEID EN HEEFT ONS BEGELEID NAAR EEN ADEMBENEMEND EN HEERLIJK RESULTAAT"

Mia

"The communication & service is incredible! The prices are fair for the high quality. The taste is AS GREAT as the decorations ARE BEAUTIFUL. Overall, perfecTION."

Gwen & ERIK

"De taart zag er prachtig uit en we hebben allen ERVAN genoten. Ik raad rEMYA zeker aan voor iedereen die een elegante taart wil!"

lieve woorden