Trouwen, een feest van liefde en beloften. Maar wie zorgt voor de zoete belofte, het pronkstuk, jullie bruidstaart? Stel je een taart voor die jullie verhaal vertelt, jullie passies weerspiegelt en tegelijkertijd smaakt naar pure verwennerij.

Met mijn persoonlijke en flexibele werkwijze ontzorg ik jullie volledig. Van het ontwerpen van een fantastische taart tot de perfecte presentatie, het afstemmen met leveranciers, en zelfs het leveren en snijden van de cake. Alles is all-inclusive in mijn pakketten. Laat mij jullie droomtaart tot leven brengen!

Wedding Cakes

Hieronder vind je de wedding cake packages die ik aanbied, allemaal inclusief volledig ontzorging. Van ontwerp tot levering, opzetten en aansnijden, Ik zorg ervoor dat alles perfect is.

Voor mijn bruidstaarten gebruik ik alleen de beste ingrediënten en steek ik er al mijn liefde in. Welke package je ook kiest, bij mij krijg je geen gewone taart; je krijgt een uniek kunstwerk dat ook nog eens heerlijk smaakt.

Met de Floral Dream bruidstaart zet ik een betoverend meesterwerk op tafel; een sprookjesachtige taart die alleen door zijn romantiek wordt overtroffen. Het hoogtepunt van deze taart is de zorgvuldig geselecteerde en gearrangeerde bloemversiering, die in perfecte harmonie zal zijn met de rest van jullie bruiloft. Ik leg persoonlijk contact met jullie bloemist/stylist om te zorgen dat alles - van het thema en de sfeer tot de gekozen bloemen en kleuren - naadloos op elkaar aansluit. De Floral Dream bruidstaart is geen gewone taart, het is een statement dat een vleugje elegantie en romantiek toevoegt aan jullie speciale dag.

Vanaf €628,- voor minimaal 45 personen.

MINIMALISTISCH EN TóCH ADEMBENEMEND

Floral Dream

een bruidstaart moet alle zintuigen prikkelen . . .

Met de Urban Chic bruidstaart verken ik de grenzen van modern taartdesign. Dit minimalistisch kunstwerk maakt gebruik van een mix van moderne decoratietechnieken zoals eetbaar kant, rijstpapier, wafer paper en fondant ruffles. Ik stap af van traditionele bloemmotieven en beweeg richting de esthetiek van moderne architectuur. Met een 'flow' van sails, speelse uitsteeksels en abstracte vormen die samen een emotie of beweging uitdrukken, is de 'Urban Chic' taart een verfijnd spektakel dat een blijvende indruk achterlaat.

Vanaf €702,- voor minimaal 45 personen.

next level wedding cake

Urban Chic

Met de Haute Couture bruidstaart ga ik tot het uiterste in taartdesign. Ik neem de avant-gardistische technieken van de 'Urban Chic' en til deze naar een hoger niveau om een verbluffende creatie te vervaardigen. Met een scala aan moderne decoratietechnieken, creëer ik een elegante en speelse compositie die de hele taart bedekt en de aandacht trekt.

Maar de Haute Couture taart gaat nog verder en brengt jullie naar de wonderlijke wereld van abstracte, eetbare sculpture cakes. Ik ga voorbij de traditionele grenzen van taartdesign en transformeer jullie taart in een intrigerende, technisch eetbare sculptuur. Deze artistieke expressie, ontworpen met abstracte vormen en structuren, is een echte blikvanger en maakt een blijvende indruk. Een Haute Couture taart is meer dan alleen een taart, het is een kunstwerk dat jullie speciale moment een onvergetelijke allure geeft.

Vanaf €870,- voor minimaal 45 personen.

EEN BRUIDSTAART DIE GEZIEN WIL WORDEN

Haute couture

mijn cake smaken

Lets party
Vanille sponge gevuld met frambozenconfituur en 
crumb coated met champagne botercrème

Nutty & Fruity

Pistache cake gevuld met frambozenconfituur en
roasted pistache en crumb coated met donkere chocolade ganache

Zesty Lemon
Lemon poppy seed cake gevuld met lemon curd en
crumb coated met vanille botercrème

Berry Lemon
Lemon poppy seed cake gevuld met frambozenconfituur  en
crumb coated met witte chocolade botercrème

Choco Passion
Chocolade orange cake gevuld met met passion fruit curd en
crumb coated met sinasappel botercrème

Tropical Love
Coconut cake gevuld met passion fruit curd en roasted
 pistache en crumb coated met rosewater botercrème

Als je een smaak in gedachte hebt bespreek ik graag de mogelijkheden, maar hieronder vind je mijn
greatest hits smaken die gegarandeerd verwennen en verassen!
Alle bruidstaarten worden bedekt met witte chocolade ganache en deze smaak krijg je altijd bij de proefsessie.

Classic with a twist
Red velvet cake gevuld met cream cheese, 
frambozenconfituur en crumb coated met witte chocolade botercrème

Biscoff
Vanilla cake gevuld met crunchy biscoff (speculoos) en
crumb coated met biscoff botercrème

Choco Raspberry
Witte chocolade frambozen cake gevuld met frambozenconfituur
en crumb coated met vanille botercrème

Lemon & Passion
Lemon poppy seed cake gevuld met passion fruit curd, verse frambozen 
en crumb coated met  citroen botercrème

Choco & Caramel
Chocolade cake gevuld met salted caramel en
crumb coated met salted caramel botercrème

Nutty Caramel
Caramel cake gevuld met roasted hazelnoten en salted caramel
en crumb coated met dark choco ganache

ADD that crunch!

Crushed Oreos
Crispearls Caramel
Crispearls Ruby chocolate
Crispearls white chocolate

Voor de perfecte presentatie en styling, kleed ik eventueel jullie sweet table aan en zorg ik dat jullie bruidstaart er mooi bijstaat!

Styling

04

04

Ik maak van jullie droomtaart realiteit! Op jullie grote dag kom ik op tijd en met veel zorg jullie bruiloftstaart brengen op jullie trouwlocatie.

Maken & Bezorgen

03

03

We nemen uitgebreid jullie wensen door, maken een moodboard voor het thema en we doen een proeverij, zodat jullie de verschillende smaken kunnen uitproberen.
Ik ga aan de slag met het ontwerp en we houden nauw contact.

BESPREKen & PROEven

02

02

Minimaal 6 tot 12 maanden van tevoren, via het contactformulier. Vermeld hierbij je trouwdatum, thema, locatie, aantal gasten en inspiratie en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Neem contact op

01

01

zo maken we samen je bruidstaart

Laat je bruidstaart volledig tot zijn recht komen door deze te omringen met bijpassende trendy cakesicles, macarons, bestempelde zandkoekjes, cupcakes en andere lekkernijen.

Voor de perfecte totaalervaring zorg ik ervoor dat jouw bruidstaart en sweets thematisch bij elkaar passen, de taart mooi naar voren komt en ook dat de smaken op elkaar afgestemd zijn. Zo maak je van je speciale dag een dag om nooit te vergeten!

Ik wil volledig ontzorgd worden!

de bruidstaart als
kroon op je sweet table

Geef je gasten als bedankje een mooi versierd doosje of zakje mee met een mini Magnum cakesicle, een bestempeld koekje of een geo heart in jullie trouwthema. Origineel, mooi en heel erg lekker; een presentje dat je gasten niet snel zullen vergeten.

een sweet als bedankje

Bjorn & Anita

"rEMYA HEEFT EEN WARME PERSOONLIJKHEID EN HEEFT ONS BEGELEID NAAR EEN ADEMBENEMEND EN HEERLIJK RESULTAAT"

Mia

"The communication & service is incredible! The prices are fair for the high quality. The taste is AS GREAT as the decorations ARE BEAUTIFUL. Overall, perfecTION."

Gwen & ERIK

"De taart zag er prachtig uit en we hebben allen ERVAN genoten. Ik raad rEMYA zeker aan voor iedereen die een elegante taart wil!"

lieve woorden